Säkra betalningar, snabbare och enklare.

West utvecklar innovativa lösningar så att våra kunder kan ta betalt oavsett betalmedel.

Läs mer

Om West

West levererar smarta transaktions- och betalningslösningar som hjälper bolagets kunder att effektivisera handeln i fysiska miljöer. Kunderna utgörs av systemintegratörer, distributörer samt slutkunder inom områdena handel och besöksnäring.

Läs mer

Produkter & Tjänster

West tillhandahåller framtidssäkra kortterminalslösningar som kan kundanpassas. WestInt kortterminaler uppfyller kraven för högsta säkerhet och är förberedda för kommande mobila betalsätt.

Läs mer

VD har ordet

Det blev en stark avslutning på året! Med drygt 93 Mkr i intäkter är 2017 21 % bättre än föregående år. Men året har varit starkt även i flera andra avseenden.

Läs mer

Nyheter

Nya volymbeställningar på betalterminaler

Wednesday 29 November 2017

Som en del i pågående affärssamarbeten har West International erhållit nya volymbeställningar på betalterminaler från några av sina större kunder, däribland OpenSolution, Datorama och Nets. Det sammanlagda ordervärdet uppgår initialt till ca 3 Mkr och leveranserna sker under det fjärde kvartalet 2017 och det första kvartalet 2018.

Etableringen av en betalväxel i kombination med Wests betalapplikationer innebär att bolaget har en mer komplett lösning för kortbetalningar. Det stärker West erbjudande på samtliga marknader, minskar beroendet av externa partners samt ger nya möjligheter att vidareutveckla affärsmodellen med t.ex. transaktionsbaserade intäkter.

Läs mer

MAX beställer ytterligare Expresskassor från West

Tuesday 26 September 2017

För att möta det ökande behovet av självbetjäning i restaurang, har MAX Hamburgerrestauranger AB beställt ytterligare Expresskassor, till ett värde som initialt överstiger 10 Mkr. Betydelsen av självbetjäning fortsätter att öka inom restaurangbranschen. Det spar tid och pengar för både gästen och restaurangen. Under exempelvis lunchrusningar kan långa köer många gånger få gäster att vända i dörren och gå någon annanstans. Självbetjäning är ett effektivt sätt att hantera sådana toppar i efterfrågan, men med bibehållen servicegrad utan att personalkostnaderna ökar.

Expresskassorna är bestyckade med Wests betalterminal för obemannade miljöer (UPT) och transaktionerna hanteras genom bolagets egna betalväxel. Levereras beräknas ske under det fjärde kvartalet 2017 och första kvartalet 2018.

Läs mer

West presenterar på Småbolagsdagen den 12 juni

Monday 22 May 2017

Vi deltar på Småbolagsdagen den 12 juni, på Sheraton Hotel Stockholm,
Tegelbacken 6, Stockholm. Vd Sten Karlsson presenterar klockan 13:20.
Småbolagsdagen anordnas av Aktiespararna och Redeye. Presentationerna
livesänds på www.smabolagsdagen.net . Om Du inte har möjlighet att närvara på Sheraton kan Du alltid följa presentationerna via datorn eller mobilen.

Läs mer

Sten Karlsson presenterade West på Redeyes Investor After Work

West har de senaste fem åren varit leverantör av kassor med kringutrustning, handdatorer och
accesspunkter till samtliga av Rustas butiker i Sverige och i Norge.

Läs mer

Vid Eurovision Song Contest 2016 genomförde Visa Europe, en global ledare av betalningstjänster,
tillsammans med West en omfattande satsning på kontaktlösa betalningar.

Läs mer